Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων

Εξυπηρέτηση κοινού

Αδειοδότηση Εγκατάστασης Μικρών Ιδιωτικών Μονάδων Αφαλάτωσης

Αδειοδότηση Εγκατάστασης Μικρών Ιδιωτικών Μονάδων Αφαλάτωσης
Σύντομη περιγραφή:Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ) του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις (μέσω επιστολής) για αδειοδότηση μικρών ιδιωτικών μονάδων αφαλάτωσης, κατόπιν απόφασης (αρ. 85.949, ημερομηνίας 9 Οκτωβρίου 2018) του Υπουργικού Συμβουλίου.

Στόχος του μέτρου είναι η διευκόλυνση εγκατάστασης μικρών ιδιωτικών μονάδων αφαλάτωσης παραγωγής μη πόσιμου νερού για την εξυπηρέτηση γεωργικών εκμεταλλεύσεων, ξενοδοχείων, γηπέδων γκολφ, υδροπάρκων ή άλλων συναφών εγκαταστάσεων για παραγωγή μέχρι και 1.500 κυβικών μέτρων ημερησίως.

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων στην υποβολή της σχετικής αίτησης, ο Οδηγός Αδειοδότησης και Διάγραμμα Διαδικασίας Αδειοδότησης επισυνάπτονται πιο κάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τη διαδικασία χορήγησης των αδειών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Μιράντα Αυγουστή του ΤΑΥ, στο τηλέφωνο 22609259 και email: mavgousti@wdd.moa.gov.cy
Βοηθητικοί χάρτες με τις Ζώνες Προστασίας

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Επικοινωνία
Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων
Τηλ.: 22609259
Διεύθυνση: Λεωφόρος Κέννεντυ 100-110, 1047 Παλλουριώτισσα
Ταχυδρομική Διεύθυνση: Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, Τ.Θ. 26664, 1646 ΛευκωσίαΤελευταία Ενημέρωση στις:

11/12/2020 02:00:56 PM

 


Back To Top