ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Δελτία Τύπου


14/01/2018 10:24
Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο


Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 13ης Ιανουαρίου 2018 μέχρι και τις 06:00 της 14ης Ιανουαρίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 21 κλήσεις για βοήθεια, 14 πυρκαγιές και 7 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 01:04 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δωμάτιο εγκαταλειμμένης κατοικίας στην Λεωφόρο Ακροπόλεως στην Λευκωσία στην οποία διέμεναν 3 αλλοδαποί. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως «Λοχία Σπύρου Τταντή» με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01:48. Η πυρκαγιά περιορίστηκε σε υπνοδωμάτιο της κατοικίας. Ένας από τους διαμένοντες 66 ετών διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα στην μύτη. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν 2 ΑΣ και τυλιχτήρας νερού του οχήματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και διαπιστώθηκε ότι πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο κερί,

Η ώρα 03:50 λήφθηκε κλήση πυρκαγιά σε όχημα μάρκας BMW το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε δρόμο στην οδό Κυθήρων στην Νεάπολη Λεμεσού έξω από κατοικίες. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 04:20. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και τον κλάδο πυροτεχνουργών και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από τοποθέτηση στο όχημα εκρηκτικού μηχανισμού.
----------------------------
ΕΙ

Επιστροφή στην αρχή